dijous, 10 de març del 2011

COMUNICAT FINAL DEL GRAN PIX

En nom del GRAN PIX, us faig saber que les nostres tropes es retiren a zones segures de les profunditats d'Internet.

La nostra gloriosa i assegurada victòria ha quedat en no res degut a la sorprenent capacitat humana de resistència i sacrifici. Bé, per sort i tal com he dit, teníem assegurada la victòria a "Pixelandia d'Occident", de manera que si sortíem derrotats obtindrem en compensació presència assegurada en 3 milions d'hores de partits de la Champions en directe! Així de dèbils se us veu als humans des del fred món en 2D de TVs i monitors: la companyia estava tan segura de la vostra derrota que no va dubtar en assegurar-nos la victòria!

Humans, pensàvem que éreu incapaços de lluitar per res que no fos una casa o un cotxe, però ahir ens vàreu donar una gran lliçó de solidaritat i resistència. El nostre agent PIXTERMINATOR, guanyador de mil batalles, no havia patit mai cap derrota i ara se'n va amb el cap cot i a sobre us troba a faltar! Mai havia passat per aital humiliació des de que em vaig proclamar GRAN PIX il.legalitzant els partits opositors!

Humans, sé que a partir d'ara, quan mireu la tele, quan mireu el vostre refotut barça que apareix als racons més recòndits de la galàxia Internet, aquests diminuts píxels que teniu en pantalla, aquests quadradets insignificants que conformen l'escena que esteu seguint, aquests petits píxels quadrats... recordareu la gloriosa invasió píxel, els nexes d'unió que s'han creat entre nosaltres, i, sobretot, la vostra lluita i resistència.

Perquè, humans, ara que heu guanyat aquesta batalla i sou conscients de les vostres capacitats de lluita, esperem que tot el que heu mostrat aquestes 24 hores sapigueu emprar-ho en els temes pendents que teniu a casa vostra. En veritat us ho dic: És molt fàcil lluitar contra l'enemic estranger invasor, el difícil és lluitar contra les injustícies del vostre propi país!

I sense res més a afegir, el GRAN PIX s'acomiada i se'n va sense mirar enrere.

PD: Pixterminator encara no ha decidit el seu futur, és possible que es quedi entre vosaltres una temporadeta, el pobre s'ha contaminat de la vostra germanor, solidaritat i resistència degut al contacte directe de la lluita cos a cos, i està encara eufòric pel premi que li heu donat. Si és així, espero que el tracteu bé, en realitat rera la seva màscara quadriculada hi ha un tros de píxel.

- Comunitat de retirada patrocinat per Pixelandia d'Occident -

10 comentaris:

 1. Has estat un bon rival. Una retirada a temps et dignifica... ja has vist com les gastem els de la resistència amb les agulles d'estendre....

  ResponElimina
 2. Estic commoguda per aquest comunicat. Bé, la commoció és una reacció humana, em temo.

  I si el Pixterminator està eufòric serà que nosaltres també l'hem contaminat a ell.

  Aquesta és la gràcia del mestizatge!

  ResponElimina
 3. Et troabrem a faltar, Pixterminator! Ets una mica trapella, però en el fons tens bon cor. Humans i píxels estem condemnats a entendre'ns...

  ResponElimina
 4. ja tinc mono...... Pixterminaaaaaaaatoooooooorrr!!!!

  ResponElimina
 5. PIXTERMINATOR has estat un senyor rival!
  Temible, terrible, però dialogant i sabent encaixat la derrota dignament.
  Sempre estaràs en el nostre record.
  Muuuuuuua!!!

  ResponElimina
 6. AMICS HUMANS, NO US ESTRANYEU SI NO DIC GRAN COSA, M'HA COMMOGUT QUE ALGUNS DE VOSALTRES INCLÚS EM TROBEU A FALTAR!!! Bé, us he de confessar que volia passar la resta de la meva vida rodejat d'humans, en un monitor de TV; Un monitor tranquil, familiar, no gaire aprop de la calefacció però a poder ser amb vistes a la llar de foc... però quan finalment la cosina de la Clidice em va caçar, literalment, amb la sexa pixelxarxa, poc em podia esperar els plaers als que estava destinada la meva anteriorment miserable vida de pixel! només us pus dir que VISCA LES TRES DIMENSIONS!! i visca la cosina de la Clidice!!! Així que ja sabeu, si no teniu notícies nostres és perquè estem molt enfeinats :D ja em perdonareu però me'n torno a la seva habitació, m'he escapat un moment per escriure-us i no ñes una dona com per a fer-la esperar! hehehe
  PD: VOLEM LA DESPIXELITZACIÓ INCLOSA A LA SEGURETAT SOCIAL!!

  ResponElimina
 7. Com a perifèric que ja sóc, només et puc dir que et trobaré a faltar. Segurament el problema ha estat de modem, de comunicació. Hauríem d'haver parlat més ;P

  ResponElimina
 8. Si ja ho deia jo que aquest pix anava necessitat... d'una partida de Tomb Raider. Sí, és clar, que la cosineta està pixeladíssima. Apa. Ara tindrem Pix-X? Seran feliços i tindran pixelets?

  ResponElimina
 9. És just rectificar PIX, podem tenir una convivència molt plaent humans i píxels. Deixem-ho així, col·laborem, siguem companys de camí. No som rivals, ens retroalimentem. Celebro aquest comunicat final, però no m'acabo de refiar de Pixterminator. Jo el vigilaria de prop, no fos cas.

  ResponElimina